• Oppdal kirke (map)
  • 112 Kjerkvegen
  • Trøndelag, 7340
  • Norge

Eksklusivt bestillingsverk til Pilegrimsdager i Oppdal!

Lørdag kveld gjester den prisbelønnede og kritikerroste fiolinisten Gjermund Larsen Oppdal, og holder konsert i Oppdal kirke sammen med Trondheimsolistene.

Her presenterer de bestillingsverket ”Pilegrim - En livsreise”. Med gamle salmer og folke- toner som inspirasjon, skildrer felespiller og komponist Larsen ”Pilegrim” på sin måte. Fortid, samtid og framtid er alle viktige ingredienser i Larsen sin tilnærming til musikk. Bestillingsverket ”Pilegrim – En livsreise” vil by på et bredt emosjonelt register – fra det briljerende virtuose, til det milde og sarte.

Med sin unike blanding av det tradisjonelle og det eksperimentelle, skaper han et musi- kalsk landskap hvor han gjør det kompliserte forståelig og det enkle rikt. Hans melodi- teft og varhet for stemninger er fremragende. I samspill med Trondheimsolistene vil publikum få oppleve hvordan det hele slår ut i full blomst denne julikvelden.

Bestillingsverket fremføres kun ett sted i tillegg til i Oppdal.

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å oppleve en konsert helt utenom det vanlige!

Billett: 300,- Kjøpes ved inngangen Dørene åpnes kl 18:30