• Oppdal kirke (map)
  • 112 Kjerkvegen
  • Sør-Trøndelag, 7340
  • Norge

Årets artist under Pilegrimsdager i Oppdal er det fremadstormende bandet Darling West!
Fredag 13. juli gjester de Oppdal kirke.

Med seg i bagasjen har de et bredt utvalg låter fra sine tre albumutgivelser, utgivelser som alle har mottatt mildt sagt strålende kritikker, både her til lands og i utlandet. Nominasjon til Spellemann og Spellemannspris har de også blitt tildelt. Darling West er virkelig et av de heteste navnene på den norske musikkscenen i disse dager og Pilegrimsutvalget i Oppdal er svært stolte av å kunne presentere bandet for publikum i bygda!

Forhåndssalg av plassbestemte billetter via www.oppdalkulturhus.no eller i kafe/billettsalg inntil kl. 17:00, den 13. juli. Er det ledige plasser, blir det også muligheter til å kjøpe billett i døra.