• Oppdal kulturhus (map)
  • 62.595729, 9.687110

Billedkunstner Magne V. Kristiansen vil være til stede ved åpning og fortelle om sin kunstnerkarriere og sine bilder.

Magne V. Kristiansen, f. 1960. Oppvokst i Vestfold og bor i Stryn, gift, fire barn.

Han er utdannet lærer og «selvlært» kunstner og stiller ut et tredvetalls oljemaleri med ulike tema. Her er intime skogsinteriør, fjell-landskap, kraftfulle havscener,  motiv fra store verdensbyar og en serie med helgenillustrasjoner.

Han liker å uttrykke seg i en klassisk, naturalistisk stil som enkelte vil si har et snev av impresjonisme over seg. Han har en forkjærlighet for vann, fra små sildrebekker til mektig hav og ønsker å formidle skjønnheten og mangfoldet i naturen. Opptatt av lyset, reflekser og det rytmiske. Han har og motiver av mer sakral, religiøs art som han vil ha utstilt på Pilegrimsdagene.  

Les mer på hjemmesiden til galleri Ad Fontes, eller last ned katalogen.